KONCERT MARIJE ŠERIFOVIĆ - KOŠEVO 30. JUNI/KAO KOD KUĆE...

30.06.2018 21:00

Jedan od najboljih ženskih vokala na balkanskoj muzičkoj sceni Marija Šerifović održaće 30. Juna 2018. godine na stadionu Asim Ferhatović Hase -Koševo svoj veliki koncert.

Marija je od ranog djetinjstva pokazivala izuzetan talenat za muziku. Iako je znala da će joj muzika biti jedina profesija u životu posvjetila se općem obrazovanju pa je pored muzičkih škola završila klasičnu gimnaziju, a kasnije upisala i studije menadžmenta. Marija je uvijek naglašavala da je muzika smisao njenog života i da ne postoji u čitavom svijetu ništa što bi moglo da joj donese i zamijeni tu količinu ljubavi i sreće koju osjeća svaki put kada izađe na scenu.

Marijinu interpretaciju karakterišu snažna emocija, specifična boja i jačina glasa kojom osvaja ne samo pažnju već i srce slušatelja. Nakon brojnih nagrada koje je osvojila na manifestacijama u zemaljama regiona - nagrade žirija, za interpretaciju, nagrade novinara i kolega, usledilo je ono najveće,na “Eurosongu”, Marija Šerifović je pobjedila na finalnom takmičenju u Helsinkiju sa pjesmom “Molitva”.

.

Prošlo je par godina od zadnjeg velikog koncerta Marije Šerifović u Sarajevskoj Zetri kada je veliki dio publike ostao uskraćen za ulazak na koncert jer je kapacitet dvorane bio premali da primi sve one koji su željeli na koncert.Nakon toga Marija je odlučila u suradnji sa svojim suradnicima za BiH obradovati sve svoje fanove i publiku i novim velikim solističkim koncertom 30. Juna od 21h na stadionu Koševo u Sarajevu.

Program koncerta će biti obogaćen veoma popularnim gostima, a važno je istaknuti da čemo koristit vrhunsku produkciju zvuka,rasvjete i svjetlosnih efekata 4-te generacije.

Pripreme za ovaj veliki muzički spektakl su uveliko u toku, a Marija za svei posjetitelje i fanove koncerta priprema noć punu emocija i dobre pjesme

Dođite da zajedno pjevamo sa Marijom i učinimo ovaj ljetnji koncertni događaj jedinstvenim u BiH ovog ljeta.

Ulaznice za koncert se mogu nabaviti elektronski i na svim prodajnim mjestima portala www.kupikartu.ba u Bosni i Hercegovini .U Sarajevu na prodajnim mjestima BKC -Artikulacija;plato Skenderija i u turističkoj agenciji Ventura Travel Sarajevo ,Travnik i Mostar.Sve informacije možete dobiti na oficijelnom događaju

https://www.facebook.com/events/421865731571113/



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.