x

``Bijele sedmice``: Zimski odmor kakav zaslužujete!

Turistička agencija „Skifun“, novo ime na tržištu Bosne i Hercegovine, je u utorak, 6. oktobra, ugostila  predstavnike skijaške zajednice, ambasadore „Skifun-a“, brojne predstavnike medija i prijatelje, kojima su predstavili paket aranžman na koji su posebno ponosni - „Bijele sedmice“. Kako je ovaj program najprodavaniji na tržištima Srbije, Hrvatske i Slovenije, željeli su prevashodno zbog sve većih upita skijaša sa teritorije Bosne i Hercegovine da ga približe široj populaciji i prilagode raspustima na ovom tržištu.

Druženje je organizovano u restoranu „Četiri sobe gospođe Safije“, a gosti nisu krili oduševljenje kako gostoprimstvom i organizacijom skupa, tako i ponudom ove agencije, koja je prezentovala živopisne predjele najaktuelnijih skijališta Evrope.  U okviru „Bijelih sedmica“ od početka januara pa do kraja februara u ponudi su skijališta u Austriji (Gerlitzen, Kreischberg, Matrei), Italiji (Andalo, Civetta, Folgarida, Marilleva, Passo Tonale, San Martino di Castrozza) i Francuskoj (Valmeinier), koji su predstavljeni kroz video prezentaciju i iskustva zadovoljnih korisnika i ambasadora agencije „Skifun“. Naročito oduševljenje je izazvalo francusko skijalište Valmeinier sa smještajem direktno na skijaškim stazama, u apartmanskim zgradama, ali i niskim cijenama. Zapravo, vrlo prihvatljivim za francusko podneblje, a kojima konkurišu mnogo većim skijaškim centrima.

 

Prisutnim gostima se obratila Slađana Bogojević, marketing menadžer agencije „Skifun“. „Posebno se ponosimo programom „Bijele Sedmice“ – koji smo osmislili, kako bi čitava porodica uživala na skijanju, koje se kod nas uvijek tretira kao neka vrsta zimskog odmora, a ne samo skijanja ili bordanja. Roditelji u okviru ovog programa nisu više pod stresom pri odlasku u inostrane ski centre i odabiru prave ski škole, koje će prihvatiti njihovo dijete. Pažljivo biramo ski centre, gdje organizujemo školu tako što unaprijed dogovaramo sa žičarom i smještajnim objektima da ćemo dovesti licencirane instruktore skijanja sa teritorije ex Yu, jer nam je to jako važno, kako bi klinci imali instruktore na maternjem jeziku i kako bi ih razumjeli tokom obuke.“ istakla je ona.

 

Nakon zvaničnog dijela, uslijedilo je opuštanje uz koktele i ugodnu muziku, a svi prisutni su dobili simbolične poklone, kao uspomenu na događaj. 

 

„Skifun“ je turistička agencija koja se odlikuje netipičnim i originalnim aranžmanima za turiste svih profila, a u kojima klijenti mogu uživati tokom cijele godine. Pored „Bijelih sedmica“, „Skifun“ u svojoj ponudi u svakom trenutku ima atraktivne paket aranžmane i opcije za putovanja, koji se kreću od otkrivanja skrivenih turističkih dragulja do posjećivanja najvećih svjetskih dešavanja. U okviru toga, zaljubljenici u putovanja biraju šta žele, gdje žele, te kada i koliko žele. Ispunjenje želja klijenata je misija ove agencije, te u skladu s tim „Skifun“ nudi veliki izbor smještaja koji uključuje ski-pass, sa ili bez prevoza, u svim državama Evrope. Više o agenciji, paket aranžmanu „Bijele sedmice“ i drugim segmentima njihove ponude možete da saznate na www.skifun.rs, zvaničnoj internet adresi.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.