x

Ekskluzivno uz Hyundai Veloster !

Jučer u poslijepodnevnim satima u sarajevskom naselju Šip uručena je primopredaja novog ekskluzivnog Hyundaija Veloster. Glavna i odgovorna marketing menadžerica Amra Makan uručila je ključeve direktoru portala ekskluziva.ba gospodinu Vedadu Vranju. Da je Hyundai uz Ekskluzivu, pokazuje i to da smo dobili na korištenje ovaj automobil koji je već pokupio velike simpatije kod kupaca i dokazao da je postao jedan od najprodavanijih automobila. Svojim neobičnim dizajnom svrstava se među najljepše automobile, jer su ovaj put iz Hyundaija mnogo uložili u njegov izgled i dizajn. 

HYUNDAI BH

Branilaca Šipa 4c, Sarajevo

033 290-000

Više informacije o Hyundaiju Veloster donosimo vam za nekoliko dana, kada se obavi njegovo testiranje. Veoma je bitno napomenuti kako Hyundai predstavlja najbrže rastući brend u svijetu. Jedan je od rijetkih koji je uspio prebroditi period ekonomske krize i ostvariti rast. Naravnom tome su doprinijeli uvijek zadovoljni kupci i klijenti, koji su uvijek iznova oduševljeni brojnim iznenađenjima, popustima i vrhunskom uslugom. Svakako se ne smije zanemariti cjelokupni Hyundai centar u Sarajevu koji pruža kompletnu i vrhunsku uslugu, počevši od prodajnog salona koji je opremljen visokim standardima, te sve do servisa sa izuzetno posebnom opremom i tehnikom. Naravno, tu je i stručno, ljubazno osoblje koje je tu da klijentima pruži svu moguću podršku. Ekskluzivni Hyundaijev salon ovih dana nudi jedinstvene akcije i popuste, a nalazi se na adresi Branilaca Šipa 4c, dok sve dodatne informacije možete potražiti na kontakt telefonu 00 387 33 29 00 00.

Ekskluziva.ba portal se zahvaljuje na prelijepom gestu jedne od najuspješnijih auto-kompanija Hyundai BiH. Naravno, želimo im još mnogo uspjeha, kao i to, da i dalje ostanu na samom vrhu i bilježe rast prodajnih vozila.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.