x

(FOTO) CECA U ŠOKU: Podnijela sam krivičnu prijavu protiv žene koja je objavila da MUČIM PSA!

Prelijepi šar-pej Vito izazvao je pravu buru na Fejsbuku kada se pojavila priča da Svetlana Ražnatović u nehumanim uslovima drži ovog psa, čiju je sliku prije pet godina objavila na Tviteru.

Reakcije su bile brojne i burne, a dok se akcija spašavanja zahuktavala, priča o Vitu je preko prijatelja stigla i do Cece, koja nema Fejsbuk stranicu. Folk diva je doslovno ostala šokirana.

 

``Nisam mogla da vjerujem šta čujem. Pas je bio u šetnji i privezan je na parkingu da ne istrči na ulicu prije nego što ga uvedemo u kuću. On živi sa nama već pet godina. Mažen je i pažen, spava na krevetu i član je porodice. Mi imamo ukupno deset pasa, dva jazavičara Veljko je doveo u kuću sa ulice, pa se brinemo o njima, a kako da ne volimo i ne čuvamo našeg Vita. Znate, to što se pojavilo na Fejsbuku toliko je maliciozno i ružno da sam istog dana otišla i prijavila tu djevojku odsijeku za visokotehnoliški kriminal. Ne možete svakakve laži i gadosti da postavljate na Fejsbuk i da za to ne odgovarate``, objašnjava Ceca, i dodaje i da osoba koja je slikala Vita i napisala te laži nije iz komšiluka jer bi u tom slučaju bilo još fotografija kojima bi mogla da dokaže to što tvrdi.

 

``Ovo je očito slikao neko u prolazu i izmislio priču. Vito ne čuva parking, on živi sa nama, ali na parkingu imamo četiri psa koji su u svojim boksovima i imaju svoje kućice. Ni oni ne čuvaju parking nego su Veljkovi ljubimci. Pa prvi Veljko ne bi dozvolio da bilo kom psu nešto fali jer ih obožava. Vidite i sami da se samo slika sa kučićima. U Banjaluci je trenutno sa šest pasa koje je poveo sa sobom iz Beograda. Pošto tamo živi pored šume, šeta ih, igra se sa njima, dresira ih…``, objašnjava Ceca, koju su fanovi već zasuli ponudama da usvoje Vita ako ona više ne može da ga čuva.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.