x

(FOTO) NJU JE VOLIO PRIJE CECE: Da li je bivša Arkanova žena najmisterioznija ličnost u Srbiji?

Prije Cece, Arkan je volio Nataliju Martinović.  S njom je Arkan bio u braku 13 godina. Posljednji trag u javnosti o bivšoj Arkanovoj supruzi dao je Pavle Stevović, bivši finansijski direktor svih firmi Željka Ražnatovića, kad je u izjavama za medije kazao: U Americi su, u Los Anđelesu - kazao je misleći na nju i njenu djecu.

-  Znam da žive teško, muče se. Natalija čuva djecu, bebisiterka je. Kažu mi da se razboljela...Blizanci i Milena su svi završili koledže, rade po dva posla da bi mogli da žive, a najmlađa Maša se još školuje – objasnio je Stevović.

 

Natalija je, kad je napuštala Srbiju, spakovala kofere i prvo otišla u Francusku, pa onda u Grčku. U SAD je stigla poslije Arkanove smrt i porodične tragedije, kad je njen brat navodno ubio porodicu, pa sebe.

 

Teško je naći njene video i foto tragove, a samo jedna slika, i to ne iz mladosti dok je bila s Arkanom, kruži internetom.

 

I sad je lijepa žena, a možemo da zamislimo kakva je bila kao mlađa.

 

Inače, Željko Ražnatović Arkan je iza sebe ostavio devetoro djece. Troje djece ima iz vanbračnih veza, ali s priznatim očinstvom. Milena, Nikola, Vojin i Maša su iz braka s Natalijom, a najmlađi su Veljko i Anastasija, iz braka sa Cecom.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.