x

(FOTO) SORAJA UHAPŠENA U CRNOJ GORI: Ali nije jedina, privedena još jedna starleta!

Vidoje Stanišić i Saša Klikovac zajedno sa starletom Sorajom Vučelić i njenom drugaricom Aleksandrom Saškom Korać iz Beograda privedeni su na informativni razgovor oko 21 sat u četvrtak veče u zgradu tivatske policije, piše Pobjeda.

Zagoričani i njihove prijateljice privedeni su nakon što je tivatskim inspektorima dojavljeno da je BMW X6 nikšićkih tablica, kojim je njih četvoro stiglo u Porto Montenegro, nepropisno parkiran. Nakon toga inspektorima tivatske policije pristigla je pritužba da su Stanišić, Klikovac, Koraćeva i Vučelićeva napravili incident jer su pokušali da uđu u jedan od luksuznih bazena.

 

Prema nezvaničnim informacijama, pokušali su da ignorišu obezbjeđenje da napuste lokaciju jer nisu imali neophodnu rezervaciju. Poslije verbalnog sukoba sa dijelom obezbjeđenja, Stanišić i Klikovac odustali su od namjere i sa prijateljicama se uputili ka jednom od restorana u Tivtu. Odatle su privedeni u zgradu policije na informativni razgovor koji je trajao oko sat, nakon čega su svi pušteni.

 

Proverom dokumentacije utvrđeno je da je skupocijeni džip vlasništvo osobe koja živi u Baru i da je ranije u nekoliko navrata provjeravan. Automobil BMW X6 je oduzet radi dalje provjere, a njima je uručena kazna za nepropisno parkiranje. Soraja Vučelić je saslušavana više puta na zahtjev crnogorske policije kao svjedok ubistva Baranina Armina Muše Osmanagića (39), koji je likvidiran 16. septembra prošle godine u centru Bara.

(Pobjeda)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.