x

(FOTO) ZAMIJENILI ULOGE: Haris pije, Rada vozi!

Rada Manojlović je majstor za sve! Ona pjeva, igra, a po potrebi i razvozi. Ali ne bilo koga. Isključivo svog dečka Harisa Berkovića. I to u novom „rendž roveru“ od 120.000 eura, koji je kupila prije samo dva mjeseca.

Njih dvoje su njenim skupocjenim četvorotočkašem došli zajedno na žurku Radinog menadžera Saše Đurića, kojom je proslavio rođenje sina. Zaljubljeni par je došao među prvima, izljubili su i izgrlili Đurića, a onda su sjeli za sto.

 

Haris se maksimalno opustio, poručivao viski za viskijem, dok je njegova djevojka pila samo mineralnu vodu i kuckala poruke na mobilnom telefonu. Nisu se dugo zadržali, ali dovoljno da se pobjednik pete sezone takmičenja „Zvezda Granda“ dobro ucirka. Zato i nije došao svojim kolima, što nam je Manojlovićka na izlasku iz restorana potvrdila.

 

- Dogovorili smo se da se on opusti, a ja da vozim. On je svoj auto lijepo parkirao u garaži, i došli smo mojim kolima. Ne vidim ništa loše u tome što je sa Saletom nazdravio za rođenje djeteta. Lijep je povod i bolje on da popije nego ja - sa osmijehom nam je rekla Rada, prije nego što je sjela za volan.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.