x

``Krojena za mene`` ultimativni HIT Mensura Salkića!

Njegova pjesma i spot “Krojena za mene” uz energičan ritam i kadrove golišave djevojke u spotu, na ovim visokim ljetnim temperaturama, dodatno će usijati atmosferu.

Po ocjeni onih koji su čuli pjesmu, ovo je HIT.

 

Pjesma je opet nešto posebno i drugačije, kako nam Mensur uvijek pripremi. Riječ je o kombinaciji repa i pjevanja, te je sama pjesma totalno moderna i neobična.

 

„Iskreno, mislim da imamo ljetni hit i da će pjesma svojim kompletnim zvukom i tematikom osvojiti sve klubove u BiH i regionu. Nakon moje pobjede u showu ZMBT, jedino nisam snimio pjesmu u onom u čemu sam i najbolji, a to je ova muzika koja je danas totalno in! Garantujem vruće ljeto i pjesmu koja će brzo ući u uho slušatelja i osvojiti srca širom regiona,“ poručio je Mensur .

 

Autor pjesme je sam Mensur, koji također potpisuje i muziku uz Mirzu Numanovića i Damira Bečića.

 

Damir Bečić i Atelje 03 bili su zaduženi za aranžman.

 

Naravno, iza mene je uvijek Hayat produkcija i radujem se našem prvom projektu nakon duže pauze i albuma ``Usne ničije``.

 

Osim ove pjesme, do kraja godine Mensur sprema još mnogo lijepih iznenađenja za svoju publiku, te ima velike planove koje još nije želio otkrivati.

 

``Propagiramo domaće, volimo 387, zato poslušajte 100 % domaći proizvod. Imamo pjesmu koja može raznijeti sve balkanske klubove i diskote``, poručuje samouvjereno Mensur.

 

Svakako poslušajte potencijalni hit i podijelite ga sa svojim partnerom ili prijateljima.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.