x

``Neženja`` novi narodnjački hit!

U moru pjesama, svoje sidro je spustila i pjesma mladog pjevača Damira Memiševića, koji nosi nadimak bosanski Ronaldo, jer svojim izgledom podsjeća na planetarno poznatu nogometnu zvijezdu. Autor pjesme, koja je na ``prvu`` naišla na pozitivne reakcije je Admir Maddox, mladi i uspješni bugojanski tekstopisac i producent. Tekst pjesme ``pogađa`` one koji još uvijek nisu stali na ludi kamen. 

- ``Ja nisam skroman čovjek, ja sam čovjek koji uvijek traži maksimum, jer ako tražiš malo onda malo i dobiješ! Prema tome, ja sam čovjek koji stvarno puno radi, puno ulaže, puno se trudi da sve ono što uradi bude kvalitetno. Ljudi vole ovo što ja radim jer imaju sluha i ja ću se truditi da budem još bolji narednih godina. Ja ne živim, niti planiram živjeti skandalozan život. Oko sebe imam kvalitetne ljude, kvalitetan život i nastojim da svojim pjesmama koliko - toliko uljepšam nečije trenutke,`` riječi su mladog pjevača koji hrabro gazi u estradni svijet.

 

On se radi muzike preselio u BiH čak iz SAD-a, a sve u cilju toga da bi bio bliže saradnicima i onima koji vole i cijene pravu folk muziku i pravi narodni melos.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.