x

Restoran i klub EFSA ove subote pomjerio granice dobrog provoda u Sarajevu!

Da Sarajevo itekako ima potencijala kao grad sa najboljim provodima u regiji govori i sve veći broj nezaboranvih žurki, a onaj ko velikim dijelom doprinosi svemu tome zasigurno je EFSA Restoran i klub. Radi se o jedinom objektu u gradu koji posjeduje klub i restoran, a smješten je na jednoj od najboljih lokacija u Sarajevu - na Ferhadiji. Koliko EFSA doprinosi značaju dobrog provoda u gradu uvjerili smo se i sami u noći iza nas kada se tražilo mjesto više. 

EFSA Restaurant & Club

Ferhadija 14 A adresa Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

033 204 035

Restoran i klub EFSA definitivno je izvor najboljih provoda u Sarajevu. Jedinstven po mnogo čemu, ovaj popularni objekat neiscrpno je mjesto žurki na kojima vlada neopisiva atmosfera. 

 

Ove subote, 18. novembra u EFSI se tražilo mjesto više. Očigledno Sarajlije znaju prepoznati šta je dobar, istinski provod, tako da su svi željeli biti dio istog. Uz DJ Roba i Merima Bejtića sa tambuaršima, atmosfera je dovedena do najveće tačke usijanja. 

 

Pozitivna energija je preplavila EFSU, a svima prisutnima je preostalo ništa drugo nego da se opuste i maksimalno uživaju u zabavi koja im se pruža. Naravno, ne treba zaboraviti i fenomenalne ponude na koje su svi naišli. Uostalom, osmijeh na licu gostiju dovoljno govori za sebe, a vi svakako zapratite oficijalnu stranicu EFSE i budite u toku sa svim dešavanjima: 
https://www.facebook.com/clubefsa/ 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.