x

„Sportskivremeplov.ba“ Muhameda Bikića po drugi put u Zavidovićima!

Nakon Sarajeva (dva puta), Bugojna, Breze, Mostara, Zenice, Plava (Crna Gora), Travnika, Visokog, Zavidovića, Kaknja, Odžaka, Ilijaša, Tuzle, Goražda, Vareša i Jajca u povodu Dana općine i po drugi put u Zavidovićima, održana je promocija knjige ``sportskivremeplov.ba`` (drugo dopunjeno izdanje), autora, dugogodišnjeg sportskog novinara Muhameda Bikića. 

U organizaciji Sportskog saveza općine u Centru za kulturu o knjizi su govorili legendarni Adnan Bašić, ministar u Vladi ZDK-a Mensur Sinanović, predsjednik Sportskog saveza općine Elvir Šipo Starčević, član UO SS Mujo Parić. Prisutnim su se obratili i načelnik Hašim Mujanović i pomoćnik Idriz Alihodžić. Specijalni gost promocije je bio Hakija Faljić. 

 

„Hvala vam po drugi put dragi Zavidovićani, koji trebate biti ponosni na svoje sportiste, a upravo se nekolicina njih i nalazi u knjizi, počev od legendarnog heroja odbrane BiH, nesuđenog našeg olimpijca u Barseloni Vinka Šamarlića, zatim najboljeg bh. fudbalera svih vremena Safeta Sušića, zlatnog olimpijca Jasmina Mrkonje, jedne od najsportskijih naših porodica – Bašića, Marija Primorca... Svi smo mi ponosni na ovaj lijepi bh. grad sporta“, rekao je između ostalog autor knjige i ujedno najavio novo izdanje i naredne promocije koje su planirane u novembru tekuće godine u u Las Vegasu i Phoenixu.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.