x

(VIDEO) MORAŠ JE DOBRO S*KSATI: Maca izgorjela od emocija, naskočila na Boru, a onda...

Bora se plaši intimnih odnosa pred kamerama. ``Ako je večeras ne iz**beš, ništa nisi uradio. Kad se ugase svjetla, okrenućemo kamere, iz**bite se kao ljudi`` - govorio je Miki, koji se svim silama trudio da ojača odnos svojih cimera, ali džaba...

Za vrijeme ``Igre istine`` pjevačica Snežana Mišković Viktorija rekla je kako se Bora Santana ne ponaša kao pravi kavaljer prema Maci Diskreciji sa kojom je jako blizak. Ona je dodala i da muzičar samo koristi njenu popularnost, da bi dobio što više glasova.

 

Santana je pola sata nakon ovoga dobio pitanje - da li mu smetaju glasine koje kruže vezano za Macu Diskreciju pa možda zbog toga neće vezu sa njom, a muzičar je izjavio kako on nikada nije imao ozbiljan odnos sa djevojkama.

 

Kada je igra bila gotova, Bora je ovu temu pokrenuo i u dvorištu. Tada je Saški Karan rekao da se sa Macom nikada nije ljubio. 

 

- To je za mene veliki šok. Sve hoću, hoću s*ks... ali... neću! Nemam ni kondom. Zaljubila se. Nemam ja blam od kamera, ja mogu i Divnu da opalim, ali neću. Neću da se igram sa osjećanjima - govorio je Santana, koji se kasnije u toku večeri razotkrio.

 

Inače Maca i Bora i ovu noć proveli su u sobi za rehabilitaciju jer ih je Marko Janjušević Janjuš kao vođa ove nedjelje izabrao za njegove potrčke. Dok su bili sami, Bora je Maci pisao pjesmu, a ona mu je tražila da bude maštovit.

 

- Ličiš mi na mog prvog momka. To je momak kog sam prvo poljubila. I on je htio da me ženi je*ote. Imala sam 12 godina! Koja sam ja budala - smijala se Maca, dok je Bora sve vrijeme ćutao.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.