x

(VIDEO) Zbog OVOGA je Kristijan Golubović izbačen sa Farme: Rade pokazao OGROMNU masnicu!

Kristijan Golubović je sinoć izbačen sa Farme. On je nakon prepirke nasrnuo na manekena Radeta Lazića, koji ga je isprovocirao jer je rekao kako je je**o više pi**i nego što je on vidio u životu, te što ga nazvao klošarom.

Kristijan Golubović je bio isprovociran, te je nasrnuo na Radeta. Kako nisu svi farmeri vidjeli do koliko teškog obračuna je došlo, Rade je objašnjavao situaciju kada se vratio sa pregleda. On je došao sa masnicom na licu, koju je pokazivao farmerima. Kako Stanija smatra da Golubović nije trebao napustiti imanje bila je zbunjena kada je ugledala modricu.

 

- ``Kao izgleda... Naduvano izgleda... A šta ti je uradio, reci nam molim te``, pitala je Stanija. 

 

- ``Udario me glavom, eto šta je uradio.``, objasnio je Rade, a potom i pokazao Bakiju kako ga Kristijan povrijedio udarcem glavu od glavu. Maja Nikolić je konstatovala kako je Radetu naduven obraz i da ima modricu i upitala da li ga je Kristijan i ujeo. 

 

- ``Ne, ne. Udario me glavom, u čelo``, otkrio je Rade Lazić, a potom je kazao da je zabrinut za svoju porodicu. Naime, Kristijan Golubović mu je prilikom udarca u glavu šapnuo jezive riječi: ``Pobiću ti porodicu``. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.