x

Tanja i Muhamed zakazali vjenčanje u Las Vegasu: Sve organizuju u strogoj tajnosti!

Tanja Savić i Muhamed Muki Bešić izgovoriće uskoro sudbonosno "da" i to u Las Vegasu!

Kako Kurir saznaje od dobro obaviještenog izvora bliskom pjevačici, njih dvoje, odmah nakon pjevačicinog razvoda od zvaničnog supruga Dušana Jovančevića, vjenčaće se u ovom američkom gradu grijeha i kocke.


Oni su odlučili da o ovome zasad ne govore nikom, pa ni svojim roditeljima, koji se od prvog trenutka protive ovoj vezi.


- Tanja jedva čeka da se razvod od Dušana i zvanično okonča. Ona i Muki su se dogovorili da se vjenčaju u jednoj od onih kapelica u Las Vegasu, poznatoj po tome što je matičar obučen u Elvisa Prislija.


S njima će tog dana biti samo kumovi. Tek kad se bude sve završilo, obavijestiće i svoje roditelje o svemu.


Golupčići će nakon vjenčanja ostati u Americi, ali Tanja još uvijek nije 100 odsto sigurna da li će se tamo zauvijek i preseliti s djecom ili će to biti na samo nekoliko mjeseci - priča izvor, pa nastavlja:


- Njih dvoje planiraju i veliku svadbu na proljeće ili ljeto sljedeće godine u Srbiji.


Nadaju se da će se do tada sve iskristalisati i da će riješiti problem koji imaju sa svojim roditeljima zbog razlike u godinama i vjeroispovijesti.


Tanji je baš teško palo kad je njena majka prije nekoliko dana javno rekla da se protivi njenoj udaji i da joj to ne treba u životu jer ima dvoje djece. Iako je to demantovala više puta i pričala kako se njena majka Živana nikad dosad nije oglašavala u medijima, istina se ne može sakriti, te je sada svima jasan stav njene porodice o svemu.


Ona pokušava da bude pozitivna, ali joj nije svejedno kad zna da nema podršku onih koje najviše voli - završava izvor.


.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.