x

4 zlatna pravila za “prijateljstvo s povlasticama”

Budimo realni i priznajmo da je “prijateljstvo s povlasticama” samo odličan način kako izbjeći sve obaveze koje sa sobom donosi prava veza dok u isto vrijeme uživate u usputnom seksu. No, problem je jer u većini slučajeva takve veze završavaju na način da zbog neuzvraćenih osjećaja druge strane netko od vas ostane povrijeđen, što u mnogim slučajevima znači i kraj prijateljstva. 

Ako imate zgodnu frendicu s kojom bi se voljeli povremeno pohrvati pod plahtama, bitno je da prije svega definirate pravila koja će spriječiti prije spomenute situacije. Ovo su četiri pravila na koja morate obavezno obratiti pozornost!

 

Od samog početka jasno definirajte o čemu se radi

Već od samog početka jasno definirajte da se radi isključivo o seksu i samo seksu, pa zbog toga nema potrebe da je ispitujete kako je provodila dan u vrijeme kad nije bila s vama. Kako niste u stvarnoj vezi, bitno je da živite kao da jedno drugom ne igrate veliku ulogu u životu, a tekstualne poruke fokusirate samo na dogovore u vezi seksualnih aktivnosti.

 

Najbolje frendice nisu za “prijateljstvo s povlasticama”

Ako imate frendicu s kojom se družite od malih nogu i s njom dijelite sve tajne, onda nemojte riskirati i po mogućnosti na ovaj način uništiti prijateljstvo. Nek “prijateljstvo s povlasticama” bude rezervirano za frendice koje vam ne igraju preveliku ulogu u životu i koje vam u slučaju da takva veza ne završi dobro neće previše faliti. Uništavanje prijateljstva koje se gradilo čitav život definitivno nije vrijedno zbog usputnog seksa.

 

Budite diskretni

Ako ste već našli seks frendicu, nemojte to razglašavati na sva zvona. Nema potrebe da spominjete vezu koja je u biti prolazna i koja ne bi trebala imati značajniju ulogu u vašem životu. Možete je eventualno spomenuti najbližim prijateljima jer nema potrebe da nestajete bez objašnjenja svaki put kad vam se javi “prijateljica”.

 

Nemojte se zaljubiti

Glavni razlog zbog kojeg ovakve veze često dožive neuspjeh je da se jedna od osoba zaljubi u svog “prijatelja s povlasticama”. Ako ste kojim slučajem baš vi ta osoba, morate shvatiti da u mnogo slučajeva ta veza nema budućnost i da se u tom slučaju nemate nikakvog razloga ljutiti na osobu koja je odbila ući u stvarnu vezu.

 

Izvor: macho.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.