x

5 najpoželjnijih dijelova muškog tijela za kojim žene gube pamet!

Čvrsta podlaktica s istaknutim žilama ženama je prosto neodoljiva. Ona ostavlja utisak snažnog muškarca koji će svojoj partnerki omogućiti sigurnost.

Ankete i istraživanja po pitanju muškarcima omiljenih dijelova i oblika ženskog tijela neiscrpna su tematika koja uprkos rušenju uvreženih stereotipa sve rjeđe intrigira javnost. Obrnuta situaciju u kojoj su muškarci obekti posmatranja i ocijena izaziva, pak, mnogo interesovanja kako kod ženske, tako i kod muške populacije. Najnoviju anketu sproveo je portal Woman's Health, a rezultati su razotkrili ženama najprivlačnije muške atribute. 

 

1. V – linija 

Atletska građa u kojoj je gornji dio tijela naglašen s istaknutim čvrstim torzom smatra se najpoželjnijim delom tijela za kojim žene gube pamet. Prsa i uzdignuta ramena ženama predstavljaju simbol snage i muškosti. 

 

2. Vene na rukama 

Čvrsta podlaktica s istaknutim žilama ženama je prosto neodoljiva. Ona ostavlja utisak snažnog muškarca koji će svojoj partnerki omogućiti sigurnost. 

 

3. Široka vilica 

Muškarci šireg lica i naglašene vilice "magnet" su za žene. Dominantni dijelovi lica odraz su muževnosti, a ženski interes za njim naučnici opisuju kao prirodni nagon. 

 

4. Duga kosa 

Muškarci dugih vlasi obeležili su istoriju, kosa je karakterisala moć i snagu nekada kraljeva i ratnika, donedavno isključivo rokera i bajkera, a danas glumačkih i pjevačkih faca. Povratak trenda dugokosih dovoljan je odgovor na pitanje ženama obožavanog aduta. 

 

5. Pune sočne usne 

Senzualnost punih usana ženama je izuzetno primamljiva, takav oblik udovoljava potrebu za damama bitnim maženjem i poljupcima.

 

Izvor: zadovoljna.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.