x

7 loših ljubavnih savjeta!

Nema potrebe za glumom, već budi ono što jesi • No, malo tajnovitosti uvijek je dobra odluka

NE moraš poslušati baš svaki savjet.

 

1. Moraš naći Gospodina savršenog

 

Baš nitko na ovom svijetu nije savršen. Svi imamo mane. Imaš ih čak i ti pa bi bilo nerealno očekivati da tražiš nekog bez ijedne. No, tu svakako postoji gospodin Dovoljno dobar, koji će zadovoljiti barem sve one najvažnije stvari.

 

2. Nikad nemoj prihvatiti poziv za spoj u zadnji čas

 

Ako večeras nisi imala nikakvih planova, a on je nazvao u zadnji tren da ipak ima vremena i da je maloprije dobio karte za predstavu koja počinje za 3 sata, zašto ne bi prihvatila poziv? Ako je to prvi put, on tvoj pristanak sigurno neće smatrati očajnim potezom, a ne bi trebala ni ti. Da se radi o ne znamo kojem putu, to bi bila sasvim druga priča.

 

3. Nemoj puno jesti

 

Salata na prvom spoju, jer ne želiš da odmah vidi koliko možeš pojesti? Činjenica je da će on kad tad vidjeti koliko zapravo možeš pojesti te isto tako, sigurno neće misliti da si se dobro najela od 3 lista salate. Žena bi uvijek trebala naručiti ono što želi. Jedino o čemu bi trebala voditi računa je cijena, koja bi trebala biti u granicama pristojnosti. I o tome da izbjegavaš luk i češnjak, ako želiš da večer završi poljupcem.

 

4. Nemoj se javiti 3 dana nakon spoja

 

Koliko si puta čula onu da se žena nikad ne bi trebala javiti prva? Ili da se ne bi trebala javiti najmanje 2 dana nakon spoja? Ako ti je bilo lijepo, zašto mu ne bi to dala do znanja? Porukom zahvale na lijepoj večeri ispast ćeš pristojna i zainteresirana, ali nipošto očajna. A i njega ćeš malo ohrabriti.

 

5. Nemoj spavati s njim prije trećeg spoja

 

Sigurno si čula i za onu kako s muškarcem ne bi smjela spavati na prva 3 spoja. No, činjenica je da se ne bi trebala zamarati brojkama, nego time koliko mu vjeruješ. 

 

6. Nema leptirića u trbuhu, nema ni drugog spoja

 

Na prvom spoju nisu frcale iskrice? Za ljubav je potrebno vremena. Kao prvo, to je bio tek prvi spoj i sigurno se niste stigli upoznati kako treba. Drugo, bili ste nervozni. Na drugom ćete svakako biti opušteniji pa ako ti je bilo i samo ugodno na prvom spoju, on definitivno zaslužuje taj drugi.

 

7. Moraš malo glumiti

 

Kako ćeš s nekim uspostaviti iskrenu vezu, ako nisi iskrena? Nema potrebe za glumom, već budi ono što jesi. No, to svakako nije zeleno svjetlo za to da mu ispričaš cijelu životnu priču na prvom spoju. Malo tajnovitosti uvijek je dobra odluka.

 

Izvor: Index.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.