x

AMAR GILE NE ZABORAVLJA STARO DRUŠTVO: Pogledajte kako je bilo na rođendanu Giletovog drugara!

Veliki zvjezdani status nije promijenio Amara Jašarspahića Gileta, pa ne zaboravlja svoje staro društvo. Tako se sinoć veselio na rođendanu jednog od najboljih drugara - Samira Ihtijarevića Tute, koji je inače kum njegovom sinu Darisu. Slavlje je održano u restoranu ``Ribarski`` u Visokom, a za dobru atmosferu su bili zaduženi Ruža Efendić i Nećko Halać uz pratnju benda, a svakako, najveseliji gost Gile im je itekako pomogao u tome.

Veselja, dobre pjesme i sjajnog raspoloženja na proslavi rođendana jednog od Giletovih najboljih drugara bilo je na sve strane. Naime, Samir Ihtijarević Tuta je upriličio veliko slavlje za svoje prijatelje, a koje je na radost svih potrajalo do sitnih sati.

 

Kako je tu noć rođendan slavio i vlasnik restorana ``Ribarski`` Mujo Ređan, bila je to idealna prilika da se proslave oba rođendana, pa je samim time upriličeno duplo slavlje - Muje i Tute. 

 

Gile je tu noć za svog bubnjara Eldara Paljevića Palju otpjevao specijalnu muzičku želju za rođenje sina, koji je nedavno došao na svijet.

 

Svakako, redakcija našeg portala čestita rođendan Tuti i Muji, dok bubnjaru Palji čestitamo rođenje sina.

 

Pogledajte i nekoliko video klipova sa slavlja:

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.