x

ANDREANA ČEKIĆ OPROSTILA MUŽU PREVARU: Dozvolila Ivanu da se vrati u stan!

Andreana Čekić odlučila je da oprosti suprugu prevaru i napad na njenog bliskog prijatelja. Naime, kako izvor blizak pjevačici otkriva, ponovo žive zajedno iako su ozbiljno razmišljali o razvodu.

``Andrea je dokazala koliko voli Ivana. Ona mu je čak oprostila i incident sa snimanja spota koji se realizovao na brodu u Crnoj Gori. Naime, njenom najboljem prijatelju je upao peškir u more, što je Ivana užasno iznerviralo, pa je nasrnuo na dotičnog. Tada se snimanje spota prekinulo, a Andreana se opet žestoko posvađala sa mužem. Tada su svi mislili da je to kap koja je prelila čašu i da je među njima definitivno gotovo, ali ipak su se prevarili. Pjevačica mu je sve oprostila``, kaže izvor.

 

``Njih dvoje opet uživaju u ljubavi i čini se da Andreana prosto nikad ne može da se ozbiljnije naljuti na Ivana``, zaključio je izvor blizak pjevačici, dok je ona nedostupna za komentare.

 

Podsjetimo, pjevačica je prije tri mjeseca supruga uhvatila u prevari sa izvijesnom starletom Gordanom Terzić. Starleta je tada javnosti na uvidu dala prepisku sa Ivanom u kojoj se jasno može pročitati da Andreanin suprug poziva starletu na ``druženje``. Zvezda Granda je tada prestala da živi sa suprugom, ali ne zadugo.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.