x

ATINU FERARI STIŽE KAZNA: Nakon skandala i vrijeđanja Tijane Jurić objavljeno da je...

Nakon što je izbačena iz realityja ``Parovi`` zbog izjave o pokojnoj Tijani Jurić, estradna plesačica Atina Ferari postala je meta na društvenim mrežama i portalima, gdje su na njen račun upućeni razni komentari.

No, nakon što se podigla prašina, Atina je ostala i bez prijatelja, pa im je na društvenoj mreži Facebook posvetila jedan post.

 

- Atinice dušo, Atince srce moje, lutko, mačko... ovo-ono... sve neki LAŽNI PRIJATELJI, j**ači presretači, foliranti i naduvana lažima stvorenja! Zovi za šta god ti treba, tu smo uz tebe, imaš našu podršku, mi ćemo te spasiti od tamo nekog toBože linča, pi**e materine, prodavanje m**a za bubrege i prosipanje lažnog morala i ljudskosti! Kad ste htjeli korist od mene bilo kakve vrste svi ste to iskoristili i ulizivali mi se do bola, a sada kada je meni najteže u životu jer sam medijski okrivljena a ništa nisam kriva, svi vi uplašeni foliranti ste pokazali svoja prava lica...

 

Ne smete da me vodite u kafanu ne zato što se plašite da će meni prići neka pijana budala već samo zato što se brinete za svoja du**ta!!! Zovete me bre tu i ulizujete mi se, a niko pravu pomoć i podršku ne pruža, bila sam vam dobra kao hljeb, pomagala, davala, zajmila, žrtvovala se svaki put zbog nekih od vas jer sam mislila da ste mi prijatelji, bila u bilo koje doba dana i noći uz vas, spavala nisam zbog nekih od vas, trudila se da vama bude bolje, za sebe nisam marila, jer sam takva osoba, a sad mi se tako vraća!

 

Sad se kao tu pojedinci od vas medijski oglašavaju, nude mi pomoć, samo da bi njihova slika izašla u novinama sa mnom, i da bi se pohvalili bre vi jeftini foliranti, a sve što kažete ne mislite od srca. Samo mi koji smo previše iskreni i pravični u životu, koji mrzimo foliranja i glumu, koji ne podnosimo laž, možemo da se razumijemo, a sad su vama ``dragi moji bivši prijateljI`` pale maske i tek sada tačno i jasno vidim ko je kakav i okrećem novi list! Sama sam se rodila, sama ću se kroz život boriti, i ovaj put pobediće pravda jer jača sam od svih vas zajedno. A znate li zašto? Samo zato što mi baš takvi kao vi daju još jaču snau! Što me više mrzite, meni ego raste i samim tim borba za sve u životu! Reći ću samo hvala vam - napisala je razočarana Atina.

(Opera17.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.