x

AUTOMOBIL POTPUNO SMRSKAN: Vraćajući se iz Kaknja, mladi pjevač doživio saobraćajnu nesreću!

Amel Ćemal Ćemo je u ponedjeljak uveče doživio saobraćajnu nezgodu kada se sa kumom vraćao iz Kaknja i od jakog udarca obojica su ugruvani, a automobil je skoro smrskan. Naime, kako smo saznali, Ćemo se kasno vraćao sa nastupa i u Kaknju mu je proklizao automobil, koji je skrenuo sa puta i sletio u jarak.

- Ćemo je vozio kola svog kuma, koji je sjedio na suvozačevom mjestu. U jednom momentu, kako je put bio klizav put od kiše, njemu je automobil proklizao i upao u jarak. Auto je dosta oštećen, ali su oni dobro. Imaju male ogrebotine i ugruvani su. Mještani Kaknja su izašli i pomogli im da izvuku kola i pozovu šlep-službu - rekao nam je izvor blizak pjevaču koji nam je potvrdio ovu priču.

 

- Tačno je da sam imao saobraćajnu nezgodu. Ja sam vozio kumov automobil, a on je sjedio pored mene. Bio je klizav put i ja sam izgubio kontrolu nad vozilom. Hvala bogu, samo smo ugruvani, ništa nam se nije desilo, a kola su oštećena, ali se mogu popraviti. Bitno je da smo nas dvojica dobro. Hvala što ste zvali - izjavio je Ćemo.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.