x

Aca Lukas najavio koncert u Zetri: Stižu i Jelena Karleuša, Mile Kitić, Amar Gile, Šerif Konjević...

Nakon odgode zbog problema s protivpožarnim sistemom u dvorani, Aca Lukas je za 20. oktobar najavio ``Najveću žurku na Balkanu``. Konferencija za štampu upriličena je u klubu Admiral, kao najava koncerta. Nastup u Sarajevu je dio regionalne turneje u okviru koje se Aca Lukas već družio s publikom u Beogradu, Zagrebu i Skoplju.

Organizatori koncerta, producentske kuće Sky music, Music Edition i IMPIR Komerc obećavaju vrhunski spektakl.Priprema se posebna bina koja je urađena samo za ovu priliku, te najmoderniji svjetski razglasni sistem i najsavremeniji svjetlosni i vizuelni efekti.Aca Lukas je već rekao da mu je koncert u Zetri izuzetno bitan zbog publike.

 

- Bend i ja smo spremni,repertoar je dobro poznat. Međutim. pripremamo i par iznenađenja za publiku. Svi oni koji su ranije bili na koncertima znaju šta ih čeka. Očekujemo dobar koncert, pozitivnu energiju i dobar provod. O iznenađenjima nećemo da pričamo, jer će to publika vidjeti. Zvuk i scena će biti impoznantni, to možemo da obećamo - rekao je Aca. Imponzanta je i lista gostiju koji će se te noći pridružiti Aci Lukasu na bini u Zetri. Jelena Karleuša, Mile Kitić, Šerif Konjević, Amar Gile Jašarspahić, Snežana Đurišić i Denial Ahmetović zajedno sa Acom otpjevat će neke od njegovih duetskih pjesama, ali i svoje velike hitove. 

(Express)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.