x

Acu Pejovića žena htjela da izbaci iz kuće!

Aco Pejović i njegova žena Biljana se obožavaju. Ali, nekad, kad Biljani padne mrak na oči, pjevaču malo fali da nadrlja. Onda se vadi kako zna i umije, piše tabloid Scandal.

Godinama je Pejović imao lokne i bio prepoznatljiv po njima. A onda mu je jednog dana dojadilo da gleda svoju frizuru, piše tabloid Scandal.

 

- Poželio sam da promijenim nešto na sebi. A najlakše mi je bilo da odem kod frizera. Otišao sam i ošišao se, ne konsultujući se sa Biljanom. Kad sam se vratio kući, i kad me je Bilja vidjela, bila je bijesna kao ris, smije se Aco i dodaje: 

 

- Ma htjela je da me izbaci iz kuće. Džaba što su mi svi govorili da me je nova frizura podmladila, da mi super stoji, ona je šizila. Mnogo vremnea joj je trebalo da pređe preko toga, smije se Pejović. 

 

U međuvremenu, situacija sa frizurom se slegla, ali nikako da se slegne problem malo drugačijeg tipa - sa cipelama. Naime, gdje god da ode, Pejović se ne vraća bez novih cipela. I svaki put kad vide nove kese, njegove kćerke i žena se uhvate za glave i zavape: Joj, još jedne cipele! Dokle?!

 

Priznaje Pejović da mu je neumjerena kupovina cipela najveća slabost i ludost. Gori je od koleginica. Kako negdje vidi prodavnicu cipela, on ulazi i kupuje najbolje, ne razmišljajući da mu uopšte nisu potrebne. Tako je od kada zna za sebe. Samo, nekad nije mogao da kupi baš sve cipele koje poželi. Sve cipele drži u kutijama, u svakoj kutiji je račun. Nekad cipele mijenja i po pet puta dnevno, a nekad u istim ide i po deset dana. Nikad nije prebrojao koliko ih ima, da ne padne u nesvijest. Kupuje i dalje i moli Boga da njegova Biljana ne poludi i ne kaže da će ga izbaciti iz kuće sa sve cipelama, jer ih ima više nego supruga i sve tri kćerke zajedno. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.