x

Ako ga to čini sretnim, neka ga! Rada Manojlović podržala Darka Lazić nakon snimka na kom šmrče bijeli prah!

U javnost je nedavno procurio snimak na kojem se vidi kako pjevač Darko Lazić šmrče bijeli prah nepoznatog sadržaja. Potpuno očekivano, Lazić se ovim povodom nije oglašavao u javnosti, a rijetko ko od njegovih kolega uopšte i želi da komentariše pomenuti slučaj.

Naša ekipa Milicu Pavlović je pitala za komentar, znajući da su u dobrim odnosima, ali sve što je rekla bilo je sljedeće:

 

- Jedino što mogu da kažem jeste da je Darko mnogo dobar dečko, kao i cijela njegova porodica, i da smo mi privatno dobri. Sve ostalo me ne zanima i mislim da ne bi trebalo ništa više da komentarišem.

 

Međutim, za razliku od Milice koja je svoje mišljenje o ovoj opipljivoj temi zadržala za sebe, ona koja ga je vrlo jasno iznijela jeste Rada Manojlović.

 

Na, vjerovatno, veliko iznenađenje mnogih, Rada poručuje da svako treba da radi ono šta ga čini srećnim.

 

- U fazonu sam da svako treba da radi ono što ga čini srećnim. Zar ga treba ga osuditi zbog toga? Ne treba, čak i da jeste tako. Treba da vodi računa o svom telu i organizmu. To je njegova privatna stvar i nije kulturno komentarisati. Intimno je. Ne treba to osuđivati - rekla je Rada.

 

Kada je u pitanju razvod Darka i Ane, , Rada kaže da joj je žao što je do toga došlo.

 

- Žao mi je. Znam ih oboje. Divna im je kćerkica, vidi se da je u ljubavi odrastala - kaže Manojlović.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.