x

Albinović u ledenom izazovu: Koga je nominovao?

Alen Albinović je prije nekoliko mjeseci čvrsto odlučio da se u javnosti pojavljuje samo ako za to postoji dobar razlog. Ovaj je i više, nego dovoljan da nekadašnje popularno lice OBN televizije, a sada odličan student Fakulteta političkih nauka u Sarajevu, politički analitičar i novinar ponovo bude u žiži javnosti. 

Nakon mnogobrojnih svjetskih, ali i domaćih zvijezda, Alen je prihvatio ALS Ice Bucket Challenge od Elle Halimić, djevojke koja je zbog modno-seksualnog ispada postala medijska senzacija prije nekoliko mjeseci.

 

Baš kako je i obećao svojim mnogobrojnim pratiocima na Facebooku i Twitteru, Alen se zaputio na odmor u Neum gdje je i snimio svoj video za ovu svjetski popularnu humanitarnu akciju. Albinović je obećao da će po uzoru na svoju drugaricu Jelenu Karleušu donirati novac fondaciji ALS zajedno sa svojom porodicom, a da li će to premašiti 2.500 $ koje je ona donirala ostaje nam da vidimo.

 

Alen je nominovao tri popularne javne ličnosti za ovaj izazov i također ih pozvao da u skladu svojih mogućnosti doniraju novac za oboljele od opake bolesti ALS.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.