x

Aleksandra i Filip: Mi smo već vjenčani!

Popularna pevačica Aleksandra Prijović (21) otvorila je dušu i progovorila o svojoj vezi sa Filipom Živojinovićem (31). Oni su u decembru proslavili svoju prvu godišnjicu, a Aleksandra tvrdi da je njihova veza stabilna i iz dana u dan sve jača, bez obzira na to što se piše da je u krizi.  

O vjenčanju popularne pjevačice i sportskog menadžera naveliko se priča mjesecima unazad, a Aleksandra ne krije da ona i Filip već dugo razmišljaju o tome.

 

– I Filip i ja mislimo da ćemo ostariti zajedno. Planiramo vjenčanje, ali ne još. Ne razmišljamo previše unaprijed, već se trudimo da uživamo u svakom trenutku. Nas dvoje već živimo zajedno, to je kao da smo vjenčani, ali bez papira. Ono najbitnije u jednom braku, po mom mišljenju, jeste zajednički život koji podrazumijeva ljubav, povjerenje i podršku – izjavila je Aleksandra za magazin “Story”.

 

Zaljubljeni par odlično funkcioniše i privatno i poslovno, a iako su oboje uvjereni da će svoju vezu krunisati brakom, datum vjenčanja još nije poznat, iako se spekulisalo da će to biti april.

 

– Za sada nemamo takve planove, niti smo odredili datum. Kada se to desi, svi će znati. Obećavam! – završila je Aleksandra, koja ne krije da je srećna i da jedva čeka da se ostvari u ulozi majke, kad god to bilo.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.