x

Amel se burmom branio od ``bombardovanja`` obožavateljki u Splitu!

Nakon egzotičnog odmora na Maldivima, poznati pjevač Amel Ćurić, izgleda je nastavio sa još egzotičnijim nastupima. Oko hiljadu ljudi zajedno je s Amelom napravilo lom u jednom od najboljih splitskih klubova Zenta, koji u srijedu nije mogao primiti sve zainteresirane fanove. 

Kako saznajemo, na nastupu popularnog pjevača, koji je nedavno uplovio u bračne vode, većina posjetitelja su bile uglavnom žene, koje, čine se, ne mare što je Amel oženjen. Naime, atmosfera je došla do usijanja te je jedna obožavateljki čak na binu pred Amela bacila svoj brushalter, na što je Amel s osmijehom pokazao burmu.

 

“Nisam očekivao da ću morati burmom da se branim na svojim nastupima”, našalio se Amel, te dodao da je ovo jedna od najboljih svirki ove godine, što je i podijelio na društvenim mrežama.

 

“Publika u Splitu je bila fanstastična, kao i uvijek, pogotovo ženski dio publike koji je ovoga puta zaista bio dominantan, ne samo zbog “poklona” kojima sam “bombardovan”. Nakon odmora na Maldivima sam napunio baterije i spreman sam za novu turneju”, rekao je pjevač.

 

Amel nakon izuzetno uspješne ljetne turneje, gdje je održao preko 30 koncerata, u narednom periodu nastupit će širom regiona, a sljedeće destinacije su Podgorica i Beograd. A kakvu je atmosferu napravio u Splitu, pogledajte na fotografijama.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.