x

Armin Bijedić i Eka Kadrispahić stigli u Ameriku, prvi koncert imaju u Mineapolisu!

Pjevač Armin Bijedić stigao je u Ameriku, gdje će narednih sedmica održati seriju nastupa. Do kraja godine jedan od najtraženijih vokala u našoj zemlji družit će se sa publikom u Mineapolisu, Jacksonvilleu, Bostonu... Gost na američkoj turneji mu je Elmedin Kadrispahić Eka.

- Ovo mi je treći put da pjevam u Americi. Siguran sam da ću zajedno sa Ekom napraviti prave derneke za naše Bosance i Hercegovce - kaže Bijedić.

 

Podsjetimo, Armin Bijedić prošle sedmice je objavio spot za dugoočekivanu kompoziciju „Snjegovi“, koju potpisuje odlični Amil Lojo. Ovaj videozapis je djelo produkcije „Area 7 Entertainment“. U spotu koji je pet dana sniman na Jahorini, Bjelašnici, u Zenici i Srbcu, pored Armina Bijedića pojavljuju se manekenka Tijana Gatarić, te Sanjin Kovačević, Laura Petrović i Ahmed Čajlaković. 

 

Sve je snimljeno pod rediteljskom palicom Jasmina Pivića, dok je za kameru i montažu bio zadužen Dino Šehić. Za šminku i frizuru angažiran je Emrah Skeledžija, kao i Eldin Hodžić, vlasnik frizerskog salona „Fashion“ u Sarajevu.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.