x

Armin Bijedić uskoro objavljuje novi singl ``Snjegovi``!

Odlični pjevač Armin Bijedić radno ulazi u novembar i kraj ove godine. Obzirom da spada u red najtraženijih vokala u našoj zemlji, njegov sedmični raspored pretrpan je gostovanjima i svirkama. Uz te obaveze Bijedić priprema promociju novog singla „Snjegovi“, ali se i sprema za američku turneju, na kojoj će pjevati uz Elmedina Kadrispahića Eku.

- Eka je dobar momak i pjevač i drago mi je što sam njega odabrao da ide u Ameriku. Siguran sam da ćemo zajedno napraviti prave derneke za naše Bosance i Hercegovce koji žive u SAD-u - kaže Bijedić.

 

Popularni pjevački dvojac s velikim profesionalizmom i ozbiljnošću pristupa svakom projektu, te su nedavno pozirali pred fotoobjektivom Safeta Hadžimusića i snimili fotoografije za plakat koji najavljuje turneju, na kojoj će im se u decembru pridružiti i Faruk Duran. Za potrebe snimanja, Bijedić je uređenje frizure povjerio vještim rukama Eldina Hodžića, vlasnika frizerskog salona “Fashion“, koji brine o imidžu brojnih poznatih estradnih imena, ali i sportista.

 

Podsjetimo, novu Bijedićevu pjesmu, koju publika s nestrpljenjem očekuje, napisao je i aranžirao Amil Lojo, a na njoj je angažirana ekipa najboljih muzičara u regionu: Adis Sirbubalo (klavir), Mujo Behmen (gitare i buzuki), Muamer Đozo (bas), Dado Marinković (bubanj), dok je bek vokale na pjesmi otpjevala Ivana Selakov.

 

Napomenimo još, odlični pjevač ovaj vikend družit će se sa skandinavskom publikom na nastupima u švedskom Enkopingu i norveškom Oslu. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.