x

Astra Club nagrađuje vjernost: Uručeni ključevi sretnom dobitniku Škode Fabie!

Astra Club je u velikom stilu poslovao tokom protekle godine, te u velikom stilu istu i završio. Da se vjernost posjetioca najbolje nagrađuje brojnim iznenađenjima i nagradama dokaz je  Astra Club.

ADMIRAL ELECTRONIC CASINO

Envera Šehovića 52 Dolac Malta, Ferhadija 12 Centar, Dr. Mustafe Pintola 27 Ilidža

Brojne dodijeljene nagrade, te fenomenalne ponude Astra Cluba su do sada očarali sve tamnošnje posjetioce, a šlag na tortu je ni manje, ni više nego automobil.

 

Naime, ove subote, 20. decembra zagarantovano mjesto dobre zabave i igre Astra Club je dobio sretnog dobitnika nagradne igre „Osvoji auto uz Astra Club“. Dugoočekivano finalno izvlačenje sretnog dobitnika automobila je i više nego oduševilo tamnošnje dosadašnje posjetioce.

 

Iako je Astra Club kroz cijeli protekli period organizirao brojne vrijedne nagradne igre, vrhunac je bila glavna nagrada - automobil. Astra Club je uručenjem ključeva Škode Fabie stavio pečat na dosadašnje priče kako se radi u mjestu koje je nepresušno mjesto najbolje zabave s brojnim iznenađenjima. Veče je dodatno uveličao i pjevač Neno Murić, koji je sjajnim odabirom pjesama napravio odličnu atmosferu prilagođenu ugodnom ambijentu Astra Cluba.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.