x

BHDINFODESK: Čestitka za 1. mart, Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine!

U povodu 1. marta - Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, humanitarna organizacija Bosnia Appeal te medijska agencija BHDINFODESK iz Birminghama, upućuje iskrene čestitke svim građanima u domovini i dijaspori, te državnim organima i institucijama Bosne i Hercegovine, uz neizbježno podsjećanje da je ovo jedan od najznačajnijih datuma novije bosanskohercegovačke istorije.

Obilježavajući ovaj dan, obilježavamo jedan od najvažnijih dana u hiljadugodišnjoj istoriji Bosne i Hercegovine. To je dan kad je Bosna i Hercegovina voljom većine svojih građana postala nezavisna i suverena država, i kao takva priznata od međunarodne zajednice, čime se Bosna i Hercegovina svrstala među 190 nezavisnih država u svijetu.

 

Obaveza svih nas je očuvanje i jačanje jedne nam jedine domovine Bosne i Hercegovine, kao i izgradnja države na način da svi njeni građani imaju jednaka prava i normalan ambijent življenja.

 

Iskreno se nadamo da će politčko vodstvo Bosne i Hercegovine smoći snage da Bosnu i Hercegovinu povede ka Euroatlanskim integracijama, osigura prosperitet i bolju budućnost svojim građanima koji žive unutar i van njenih granica.

 

Na kraju ponovo svima, koji Bosnu i Hercegovinu osjećaju kao svoju domovinu čestitamo Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

 

Bosnia Appeal & BHDINFODESK

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.