x

BILJANINA KĆERKA (12) VIDJELA KAKO JOJ OČUH KRVNČKI UBIJA MAJKU: Jezivi detalji zločina u Pančevu!

Siniša Radovančev (50) iz Pančeva nožem u grudi ubio je nevjenčanu suprugu Biljanu Mijatović (30) nakon svađe tokom proslave njenog rođendana, a sve je gledala njena kćerka. Biljana se porodila prije 20 dana i na svijet donijela djevojčicu, koju je nakon zločina iz stana iznijela Biljanina kćerka iz prvog braka.

Jezivo ubistvo dogodilo se u utorak oko 18 sati u zgradi u naselju Sodara, a kako saznajemo, u sobi je u tom trenutku bilo novorođenče i Biljanina dvanaestogodišnja kćerka. Bebu su preuzeli radnici Centra za socijalni rad, a starija djevojčica je odvedena kod babe.

 

Bio u kućnom zatvoru

 

Poznanici porodice s kojima smo juče razgovarali kažu da su se Siniša i Biljana često svađali u posljednje vrijeme.

 

- Biljana je bila lijepa i zgodna žena. Izvinjavala nam se ponekad zbog buke koju prave. U utorak su slavili njen rođendan. Međutim, nešto kasnije čula se galama. Potom je komšinica vidjela Sinišu kako je istrčao iz stana. Djelovao joj je izgubljeno - priča stanar zgrade.

 

On navodi da se Siniša vjerovatno sam prijavio policiji, jer je dolazak patrole sačekao ispred zgrade.

 

- Nije se bunio, samo je ušao u kola. Ubrzo je iz stana izašla uplakana Biljanina kćerka sa bebom u naručju. Tad smo saznali šta se dogodilo. Šokirali smo se - kaže komšija koji nije želeo da mu objavljujemo ime.

 

Drugi stanar navodi da su se nevjenčani supružnici vjerovatno svađali zbog novca jer je navodno Siniša bio u dugovima.

 

- Iako potiče iz bogate porodice, čuo sam da je podigao velike kredite. Ranije je osuđen za nanošenje teških povreda i nosio je nanogicu, bio je u kućnom zatvoru - kaže ovaj stanar.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.