x

BIOTHERM: Noviteti za lice i tijelo - proljeće/ljeto 2017.

Ljeto samo što nije pred vratima, a Biotherm se pobrinuo da prijelaz u vruće ljetne dane protekne bezbrižno.

Eau Relax

Tvorac parfema Dominique Ropion zamislio je miris „od kojeg ćete se cijeli dan osjećati dobro, koji će vas opustiti i obnoviti. Mirisna `oaza` koja donosi svjetlost i val svježine.”

 

Za trenutak istinske obnove. Uravnotežujući gel za tuširanje pruža istinsko osvježenje. Uravnotežujuće mlijeko za tijelo hidratizira i njeguje. S EAU RELAX ulazite u oazu spokoja. Neka trenutak traje što dulje.

 

Skin Fitness 

Želeći razviti formulaciju za njegu kože namijenjenu specifičnim potrebama žena koje aktivno treniraju, Biotherm predstavlja pjenu SKIN FITNESS Purifying & Cleansing Body Foam.

 

Žene nerado koriste tuševe u studijima za vježbanje, a kombinacija znoja, naslaga soli i bakterija taloži se na tijelu, začepljujući pore, a često se javlja i crvenilo i iritacije.

 

Delikatna i prozračna pjena bogata aktivnim sastojcima koji potiču eksfolijaciju, otkriva glatku i očišćenu kožu koja diše. I pritom je ne isušuje, što je izrazito važno aktivnim ženama koje se češće tuširaju.

 

T-Pur Anti-Oil & Shine 

Vlaga, stres, visoke temperature, toplinski valovi, onečišćen zrak ili jednostavno masna koža… matirajući proizvodi za njegu kože dosežu novi, `svemirski` vrhunac.

 

Biotherm Homme predstavlja inovativnu formulu kultnog hidratantnog gela protiv neprirodnog sjaja. Sadrži najmoderniju tehnologiju Purcilium (Airlicium™ + perlit), odnosno spoj koji upija prekomjerni sebum. Hidratantni gel iz linije T-Pur donosi dosad najveći mat učinak te drži masnoću i sjaj pod kontrolom tijekom cijelog dana.

 

Blue Therapy Multi-Defender SPF 

Biotherm po prvi puta predstavlja formulu koja pruža istovremenu zaštitu od ključnih vanjskih agresora: dugih UVA zraka, UVA i UVB zraka i onečišćenja, u kombinaciji sa sastojcima koji obnavljaju kožu.

 

Nova razina učinkovitosti obnove kože: koža se već nakon prvog nanošenja doima čvršćom. Nakon mjesec dana korištenja, smanjuje se broj i gustoća tamnih mrlja. I sitne su bore manje vidljive.

 

S obzirom da žene često `zaboravljaju` na svakodnevno nanošenje krema SPF zbog osjećaja težine na koži, zahvaljujući prozračnoj teksturi ovaj je proizvod odličan izbor za svakodnevnu zaštitu od sunčevih zraka.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.