x

BRUKA I SRAMOTA! ZBOG CECE SE POTUKLI NA USKRS: Makljaža poslije pričešća!

Folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je sa članovima najuže porodice dočekala Uskrs u manastiru Rajinovac u Begaljici gdje se potom i pričestila. Ona je na ponoćnu liturgiju došla sa djecom, Anastasijom i Veljkom, sestričinom Helenom, bratom Milanom Marinkovićem, sestrom Lidijom Ocokoljić i njenim suprugom Predragom sa djecom.

Nakon što su se porodično pričestili s ostalim vjernicima i primili blagoslov od sveštenika, Ražnatovićeva je oko jedan sat poslije ponoći s familijom napustila manastir. Ispred ove srpske svetinje folk zvijezdu su čekali predstavnici sedme sile, kao i fanovi koji su željeli da joj čestitaju Uskrs.

 

Ona se svima ljubazno zahvalila, uzvratila istom mjerom, a zatim se uputila do svog automobila koji je bio parkiran u porti crkve.

 

Za njom je krenuo i jedan mještanin Begaljice koji je želio da je upozna bolje i da joj pomogne da se isparkira. Međutim, ispred pjevačicinog džipa došlo je do incidenta između dva muškarca, koje je razdvajao njen rođak Milan Marinković.

 

- Moj komšija je popio čašicu rakije i krenuo je za Cecom. Vidio je da neko ne može da se isparkira, mislio je da je to Ceca, pa ju je glasno usmjeravao kako da izađe iz porte crkve. U tom trenutku došao je drugi vozač, koji nije želio da čeka, pa je počeo da se žestoko svađa s njim. Ceca je to gledala iz kola i sigurno se krstila zbog kakve se gluposti svađaju na taj sveti dan. Srećom, tu se našao njen rođak Milan, koji je uspio da smiri zavađene strane - ispričao je za ``Kurir`` mještanin Miroslav, koji je takođe prisustvovao toj neprijatnoj situaciji na Uskrs.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.