x

BRUTALNO IŽIVLJAVANJE: Šutirao i šamarao ženu pred dvoje male djece!

POŽAREVAC - Požarevačka policija uhapsila je Bobana P. (34) iz sela Ćirikovac zbog sumnje da je u nedjelju uveče u porodičnom domu brutalno pretukao suprugu D. P. (28), i to pred dvoje maloljetne djece. Kako nezvanično saznajemo, Boban P., koji je odranije poznat policiji po nasilju, u nedjelju je došao kući pijan i počeo da maltretira ukućane.

I roditelji mu bili tu

 

- Psovao je suprugu i lomio stvari po kući. Onda je nasrnuo na nesretnu ženu, koja je pokušala da ga spriječi u demoliranju kuće. Počeo je da je šutira, šamara, udara svuda po tijelu - navodi naš izvor upućen u istragu.

 

U kući Bobana P. u tom trenutku nalazili su se njegovi roditelji i dvoje djece od šest i tri godine, koja su gledala brutalno zlostavljanje.

 

- D. P. je u jednom trenutku uspjela da se izvuče iz sobe i sa svekrom pozove policiju. Kada je Boban to shvatio, odmah je pobjegao - objašnjava naš sagovornik.

 

Međutim, poslije dva dana nasilnik se pojavio u policijskoj stanici u Kostolcu i prijavio se.

 

- Niko ne zna gdje se nalazio za to vrijeme, niti se javljao porodici. Sumnja se da se krio u Beogradu, pošto je zaposlen u jednoj građevinskoj firmi. Odmah je prebačen u požarevačku policiju, gdje je proveo dva dana u pritvoru - kaže naš izvor.

 

Žalba tužilaštva

 

Nakon isteka 48 sati, osumnjičeni je saslušan u tužilaštvu.

 

- Tužilac je predložio da mu se odredi pritvor do 30 dana da ne bi uticao na svjedoke i ponovio krivično djelo za koje se tereti. Međutim, sudija za prethodni postupak u Osnovnom sudu u Požarevcu odbio je taj prijedlog, pa mu je odredio mjeru zabrane prilaska supruzi na 50 metara udaljenosti. Osnovno tužilaštvo u Požarevcu najavilo je da će se žaliti na tu odluku jer smatraju da su razlozi sa određivanja pritvora opravdani, pogotovu zbog toga što je on već osuđivan za nasilničko ponašanje, a i ranije je dva puta prijavljivan za nasilje u porodici - dodaje naš sagovornik.

 

Gađao sudiju flašama

ZABRANJENO MU DA IDE NA UTAKMICE

 

Kako nezvanično saznajemo, Boban P. ima istoriju nasilničkog ponašanja.

 

- On je prije nekoliko godina osuđen za nasilničko ponašanje na sportskim terenima jer je napao sudiju na fudbalskoj utakmici gađajući ga pivskim flašama. Zbog toga je bio uslovno i novčano kažnjen, a određena mu je i mjera zabrane prisustvovanja na utakmicama u Ćirikovcu. Kad se u tom selu igra fudbal, on odlukom suda, u vrijeme dok utakmica traje, provodi u policijskoj stanici - dodaje naš izvor.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.