x

BURMA OD ZLATA STIŽE ZA BRATA: Emir Đulović i Saša Kapor imaju hit pjesmu Burma!

Emir Đulović i Saša Kapor udružili su pjevačke snage i snimili duet pod nazivom ``Burma“. Muziku i tekst za ovu pjesmu napisao je Saša Lazić, dok je aranžman uradio Aca Krsmanović. Upravo je u beogradskom studiju Saše Lazića pod nazivom ``Crveni ruž`` došlo do njihove saradnje, a iz razloga što ova pjesma dosta obećava, tandem je odlučio snimiti i spot, koji je rađen u Šamcu - Srbija sa ekipom Videal. Snimanje spota je trajalo dva dana, a isti je već naišao na brojne pozitivne komentare, što je razumljivo, kako zbog hitične pjesme, tako i zbog zanimljive radnje spota.

Premijera spota ``Burma`` je održana u Tuzli na svečanoj promociji koju je organizirao Emir Đulović u saradnji sa ``Bella Vita`` - kozmetičko frizerski salonom koji je ujedno i generalni sponzor spota. U spotu se govori o tome kako je došlo vrijeme da mladić koji je bio neženja konačno stane na ludi kamen, te se oženi.

 

Na snimanju spota je vladala pozitivna atmosfera, a kako su nam Emir Đulović i Saša Kapor prenijeli i više su nego zadovoljni urađenim poslom.

 

Spot je na YouTube kanalu premijerno predstavljen 7. marta, a taj datum je odabran jer je tada rođen Emir Đulović, te je svoj rođendanski poklon poželio podijeliti sa svojim fanovima. Projekat je naišao na veliko oduševljenje, kako Emirove publike, tako i fanova Saše Kapora.

 

Nema sumnje da će pjesma "Burma" biti veliki hit, jer kako raspolažemo sa informacijama koje smo dobili od Emirovog menadžera Irnana Mujagića, već se javilo mnogo bendova i pjevača amatera, te mlađih kolega sa estrade tražeći matrice ove pjesme, koja će zasigurno obilježiti ovo ljeto na svim svadbenim veseljima. Obzirom da je pjesma bržeg ritma, možemo je očekivati i u diskotekama širom Balkana i dijaspore.

 

Pratite rad Emira Đulovića na njegovoj oficijalnoj Facebook stranici: 
https://www.facebook.com/emirdulovicofficial/?fref=ts

 

Također, tu je i Facebook stranica Saše Kapora: 
https://www.facebook.com/SasaKaporOfficial/?fref=ts

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.