x

Baleova dva gola samo za bod Reala! Barca je na plus 16

Bod Celti donio je igrač koji je tako postao prvi ove sezone koji je zabijao i Realu i Barceloni

Real Madrid je u 18. kolu Primere odigrao 2:2 kod Celte, pa im tako Barcelona bježi čak 16 bodova.

Domaćin je imao prvu pravu priliku, u 13. minuti Aspas je zatresao vratnicu. Kraljevi su odgovorili u 26. preko Casemira čiji udarac brani Blanco.

U 33. minuti Celta je povela, Aspas je dao loptu u prostor za Wassa koji bježi obrani Reala te udarcem s ruba šesnaesterca prebacuje Navasa. Pitanje je samo je li bio u zaleđu. Samo tri minute kasnije Real je odgovorio preko Balea koji pogađa na asistenciju Kroosa. U 38. već je 2:1 za kraljeva, a strijelac je opet Velšanin, no kao i kod gola Celta, pitanje je li bio u dopuštenoj poziciji.

Celta je sjajnu priliku za izjednačenje imala  u 72. minuti kada je Navas srušio Apsasa, koji je sam preuzeo odgovornost iz jedanaesterca, no Kostarikanac se obranom iskupio. No, u 82. minuti ni Navas nije mogao spasiti Real, nakon što je Gomez glavom zabio za 2:2 i tako postao prvi igrač koji je ove sezone zabio i kraljevima i Barceloni.

Real je do kraja ima dvije dobre prilike preko Ronalda i Lucasa no rezultat se nije mijenjao.

Modrić je igrao do 76., a Kovačić je ušao u 77. Kraljevi su ovim remijem ostali na četvrtom mjesto s 32 boda, čak 16 manje od Barce, ali imaju utakmicu manje. Celta je 14. s 22 boda.

 

Izvor: Goal.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.