x

Bekstejdž: Rada, Šmizle i Ana plijenile pažnju muškaraca u Galaxis-u!

U Galaxis-u je obilježena još jedna godišnjica jednog od najslušanijih radio stanica ``Radio Studio D`` iz Srebrenika.Uspješnu godišnjicu svog rada Studio D proslavio je uz mnogobrojne poznate ličnosti iz svijeta estrade.

Među njima kao i uvijek pažnju prisutnih svojim zanosnim izgledom plijenila je popularna folkerka Rada Manojlović.Osim zaslužene nagrade i priznanja radija ``studia D`` popularna folkerka sinoć je slavila i svoj 30. rođendan.Domaćin se pobrinuo za rođendansku tortu i time pokazao da Manojlovićka uživa veliko priznanje i poštovanje u toj kući.

 

Pažnju prisutnih estradnih umjetnika i gostiju privukle su i atraktivne ``Šmizle``, kao i Ana Barešić.Pjesmom ``Kafanski fakultet`` koja kotira milionski pregled na youtube i postala pravi hit, Ana je ``zapalila`` publiku u  Galaxis-u.Kvalitetan vokal, ljepota, samo su neki od komentara gostiju iz svijeta muzike.

 

Uručenjem priznanja i ovacija publike samo je još jedan dokaz da projektu Mijanovića i Kafanskog Fakulteta predstoji blistava karijera..

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.