x

Beogradska Big Mama naše državljane mamila seksom !

Apelacioni sud u Podgorici Beograđanki Miri Jakovljević zvanoj ``Big Mami``, poznatoj kao gospodarici beogradskog seksa, i njenoj družini potvrdio je presudu za razbojništvo kod katoličkog groblja u Starom Baru. Prvostepenom presudom koju je donio Viši sud u Podgorici, Jakovljevićeva i Emir S. Asanović (23) iz Starog Bara, osuđeni su na po godinu i šest mjeseci zatvora, a Barani Zoran D. Popović (28) i Robert N. Dreković (19) osuđeni su na po tri godine zatvora.

Big Mama, kako piše u optužnici, svoje žrtve je namamila pružanjem seksualnih usluga, nakon čega bi bili opljačkani.

``U noći između 29. i 30. juna 2011. godine u Baru, državljani BiH i Abdulahović Ferid i Omanović Sead, bili su žrtve razbojništva.``

Optužena Jakovljević se dogovorila sa Feridom da se sastanu u Starom Baru ispod katoličkog groblja, kako bi mu pružila seksualne usluge. Nakon toga je oštećenog Abdulahovića, vozilom `Reno 4` povezao njegov prijatelj Osmanović.

Oštećene je mobilnim telefonom “navodila” Jakovljevićeva tokom puta, pa je sa Abdulahovićem došli na dogovoreno mjesto, koje je bilo potpuno neosvijetljeno.

``Nakon što su se parkirali i krenuli da izlaze iz auta, Abdulahović je očekivao da se po dogovoru sastane sa Jakovljevićevom.``

U tom momentu su iz obližnje šume, a po nagovoru optužene Jakovljević, koja im je saopštila da oštećeni kod sebe imaju novaca, da ih napadnu i oduzmu novac, izašli optuženi Asanović, Popović i Dreković, koji su im prišli vičući: “Policija, ruke na auto”. Sa već pripremljenim motkama i letvama su ih napali, udarajući ih po glavi i tijelu, te ih tako oborili na zemlju oduzevši novac koji su imali kod sebe.

Abdulahoviću su oduzeli 30 evra, a od Osmanovića novčanicu od 10 evra, i mobilni telefon ``Samsung”, piše u optužnici, koju su objavile podgoričke Vijesti.

Izvor:Kurir/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.