x

Bizarna nezgoda plesača Rade Manojlović!

I večeras od 21 sat u programu OBN TV imaćeo priliku da uživamo uz obilje muzike I smijeha jer Fantastic show obećava upravo to. Nataša Pavlović i Saša Joksimović sa svojim atraktivnom gostima, Radom Manojlović, Banetom Mojićevićem, Lepom Lukić i ostalim pobrinuti će se za sjajnu zabavu.

 Kada pjevačima, plesačima u toku nastupa popucaju pantole obično krive šnajdere i dizajnere jer su im iste bile preuske. No, ako pogledamo pažljivije fotografiju plesača Rade Manojlović vidjet ćemo da pantole niti su preuske a kako je policijska uniforma vjerovatno nisu ni šivene tankim koncem a ipak su pukle na nezgodnom mjestu...

 

Da li je za to možda kriva Rada Manojlović koja je atraktivnim izdanjem definitivno mamila uzdahe...ili se plesač zabavljao na drugi način nije nam poznato.

 

I ako se potajno nadao da će nezoga koja mu se dogodila proći nezapaženo i ostati njegova mala „tajna“ plesač je na njegovu žalost postao atrakcija umjesto poplarne pjevačice.

 

Najbolja zabava uz Fantastic show sa „celebrity igrama bez granica“  večeras je rezervisana za program OBN TV  od 21 sat!

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.