x

Boban Rajović ``POKIDAO`` energičnim nastupom u Sovi!

Na spisak nastupa zvučnih estradnih imena ovoga ljeta u popularnom klubu ``Sova`` došao je na red i Boban Rajović. Da je popularni pjevač više nego omiljen među publikom vidjelo se odmah na samom početku. Prepun klub gostiju iz svih krajeva odmah je horski zapjevao na samom startu njegov veliki hit ``Usne boje vina``.

Odmah zatim na red su došle i druge pjesme.``Padobran``, ``Interventna``, ``Provokacija``, ``Piroman``, ``Kosači``, ``Princeza`` i mnoge druge, odjekivale su diskotekom do kasno u noć.

 

- Zaista prelijepa noć za pamćenje, kada god ovdje nastupam uvijek mi iznova raste oduševljenje. Ovdje publika baš zna da uživa, a kada oni od srca uživaju u mojim pjesmama niko nije srećniji od mene priznaje Rajović.

 

Prelijep koncert u sklopu vrelog ljeta popularne diskoteke pomno je pratio i sam vlasnik Ljuba sa svojom ljepšom polovinom. Ne krije da mu je Boban jedan od najdražih pjevača, ali i prijatelja sa estrade.

 

- Rajović je prije svega moj veliki prijatelj kojeg jako cijenim i poštujem. On ovdje uvijek napravi odličan štimung.Važno je da su na kraju svi zadovoljni, ispričao nam je i sam vlasnik Ljuba.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.