x

Boss Super Slims: Biser za samouvjerenu ženu !

Ženstvena i elegantna, bisernog odsjaja, nova Super Slims cigareta iz porodice poznatog Boss brenda, ovog ljeta postaje nezamjenjivi accessoire svake moderne samouvjerene žene. 

Ići u korak s dinamičnim ritmom dana u životu moderne žene je zahtjevan zadatak. Stoga su se dizajneri pobrinuli da živopisan dizajn paklice prati taj ritam - samouvjereni dizajn za samouvjerenu ženu. 

Ova super tanka cigareta s bisernim filterom predstavlja spoj pomno biranih mješavina duhana i njemačke kvalitete proizvodnje. Boss Super Slims je prva super slim cigareta u portfoliju Imperial Tobacco kompanije, a na bh. tržištu će biti dostupna u dvije varijante: Valery (T/N/Co: 6/0,6/6) i Blues (T/N/Co: 4/0,4/4) po cijeni od 3,30 KM.

DA LI STE ZNALI?

U nekim kulturama tokom proteklih stoljeća postojala su vjerovanja da su biseri mjesečeve suze. U drevnoj Kini vjerovalo se da su biseri simbol bogatstva, mudrosti i časti, a u Japanu su simbolizirali sreću. U arapskim kulturama ljepota žene se upoređivala s ljepotom bisera. 

Simbol ljepote, ljubavi, sreće i bogatstva, biseri su i danas neizostavan modni dodatak svake dame koja svoju ženstvenost želi naglasiti u svakoj prilici.  

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.