x

Božićna proslava u Orionu: Ivan Rakitić slušao Mileta Kitića!

Božić najradosniji katolički praznik i ove godine slavio se u Orionu. Kao i svih proteklih godina možemo slobodno reći muzički repertoar upečaćen tradicijom gosta mega zvijezde Mileta Kitića i sinoć je dočekan uz veliko oduševljenje armije fanova, prijatelja i saradnika.

Da popularni pjevač i dalje pravi haos gdje god se pojavi pečat je velike i uspješne karijere pune hitova koji traju decenijama.

Čestitajući prije svega praznik svima koji su proslavljali, Mile je započeo dernek. Najprije evergrinom ``Kraljica trotoara``, lagano je zagrijao goste. Poslije toga uslijedile su i ostale pjesme bogate diskografije.``Teci rijeko``, ``Šampanjac``, ``Elena``, ``Kockar``, ``Jasmina``, ``Ružni snovi nestanite``, ``Plava ciganka``...i mnoge druge odjekivale su do ranih jutarnjih sati.

Dodatni razlog više za slavlje bio je i rođendan njegovog dugogodišnjeg klavijaturiste Šedada-Šede. Na kraju šlag na tortu Božićna čestitka uslijedila je svim prisutnima putem telefonskog poziva upućena od Kitićevog dobrog prijatelja fudbalske zvijezde ``Barselone`` Ivana Rakitića.

Popularni pjevač bio je oduševljen pozivom svog prijatelja i od srca mu na video vezi prenio sjajnu atmosferu objekta pjevajući svoje velike hitove.

- Šta reći osim Sretan Božić svim prijateljima koji slave i hvala svima drugima koji su došli i svojim prisustvom uveličali ovo slavlje, izjavio je i vlasnik motela Orion Mato Jurić.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.