x

Bunjo sa firmom Triab postaje novi Škodin partner !

Bunjo d.o.o., firma koja je poznata po zastupništvu brendova Renault i Dacia prerasta u grupaciju, a uz pomenute brendove postaje i ovlašteni ŠKODA partner, koji će u budućnosti biti  na usluzi  kada je u pitanju kupovina, servisiranje i održavanje vozila marke ŠKODA. Bunjo d.o.o. poznat je kao jedna od najuspješnijih autokuća u Bosni i Hercegovini, što potvrđuje njihova tradicija od 1990. godine. Ključ njihovog uspjeha leži u profesionalosti i pristupačnosti svakog od uposlenika, koji se uvijek trude da kupcima pruže što bolju uslugu. Sada su svoje usluge proširili s obzirom da su postali bogatiji za još jedan brend.

Auto Kuca Bunjo Triab

Alipašina bb Sarajevo 71000 Bosnia & Herzegovina

033 222-630

Nova firma Triab d.o.o. nalazi se na lokaciji Bare-Šip i poslovat će iz objekta prilagođenog najnovijim ŠKODA standardima, gdje je do sada preko deset uspješnih godina poslovao Renault i Dacia. Triab d.o.o. nudi  kompletnu ponudu aktuelnih modela vozila ŠKODA, prodaju originalnih rezervnih dijelova, prodaju originalne dodatne opereme i lakirnicu sa najnovijim standardima. Na raspolaganju  je i servis u kojem je moguće  obaviti servisiranje  automobila u garantnom i vangarantnom roku. Pored navedenog tu je osposobljeni i školovani kadar koji je garant profesionalnog i korektnog pristupa za sve kupce.

U firmi Triab d.o.o. prisutna je  kompletna gama proizvoda marke ŠKODA čiji  modeli  se ističu atraktivnim dizajnom, modernim sistemima, bogatom opremom i vrhunskom tehnologijom.

„Razvojni planovi grupacije Bunjo se inteziviraju sa  ulaskom  u ovlaštenu prodajno servisnu mrežu ŠKODA. Kao što znamo, ŠKODA je dugi niz godina lider na našem tržištu. Velikim dijelom to je i opravdano , jer ovaj brend je najprihvatljiviji za bosanskohercegovačke uslove, gdje je jako bitan odnos uloženog i dobivenog.“ ŠKODA je spoj odlične kvalitete, savremenog dizajna i prihvatljivih cijena. Radujemo se što postajemo dio uspješnog tima i što možemo doprinijeti budućoj poziciji ovog brenda na na našem tržištu, – rekao nam je generalni direktor firme Triab d.o.o., Adis Bunjo.

Svi potencijalni kupci mogu posjetiti  novootvoreni auto centar firme Triab d.o.o. na lokaciji  Alipašina bb. i informisati se o svim pojedinostima vezanim za kupovinu i servisiranje ŠKODA vozila.

ekskluziva.ba