x

Burna noć u klubu: Milica Pavlović na nastupu pokazala i što nije trebalo! (FOTO)

Još dok se takmičila u ``Zvezdama Granda`` znalo se da kad Milica Pavlović nastupa daje sve od sebe da njen scenski nastup bude fenomenalan. Nije je briga ni da li joj se haljina pomijera, da li cipela ispada, a tako je bilo i na nastupu za doček Srpske nove godine, pa je publika mogla da vidi koje boje je pjevačicin donji veš.

Milica je nastupila u jednom beogradskom klubu i atmosferu je dovela do usijanja. Pavlovićeva je najprije razdrmala publiku hitovima Ane Nikolić, Cece Ražnatović i Lepe Brene, ali je prava žurka počela kada je zapjevala pjesme sa najnovijeg albuma ``Boginja``.

 

Poznata po provokativnom plesu i energičnom nastupu, zgodna Leskovčanka nije prestajala da đuska, a u njenom nastupu uživale su i voditeljka Rada Radenović i Helena Topalović.

 

Atraktivna pjevačica obukla je kratku crvenu haljinu, a kako nije prestajala da đuska, u nekoliko navrata su sijevnule njene gaćice. Publika je imala šta da vidi, a muškarci su uživali kako u Miličinom glasu, tako i u stasu.

 

- Drago mi je što sam pjevala u Beogradu za Srpsku novu godinu. Bilo je fenomenalno na nastupu, publika je pjevala sa mnom uglas sve pjesme. Otpjevala sam i nekoliko numera sa mog novog albuma ``Boginja`` i kada sam čula da svi znaju riječi pjesama, oduševila sam se. Ne mogu vam opisati taj osećaj kada svi pjevaju neku vašu pjesmu - rekla je Milica Pavlović.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.