x

CIJELA LUKASOVA PORODICA PROŠLA KROZ PAKAO: Dok su uživali na Crnogorskom primorju pjevač, njegova supruga, kćerka i mama...

Aci Lukasu se ljetovanje na Crnogorskom primorju pretvorilo u pakao kad je većina članova njegove porodice završila u bolnici! Naime, popularni folker sa suprugom Sonjom, njenom kćerkom Sofijom i njihovom mezimicom Viktorijom već izvijesno vrijeme boravi u jednom luksuznom hotelu u Petrovcu, a nedavno im se pridružila i šira familija. 

Pošto Lukas ovog ljeta ima brojne nastupe po Crnoj Gori, non-stop je u kolima, gdje je zbog klime zaradio upalu uha. Pošto je u bolnici primio tri injekcije bilo mu je bolje, ali se noćna mora tu nije završila. Nekoliko dana kasnije njegova žena Sonja završila je na klinici, gdje je primila infuziju. Nju je oborio stomačni virus, poslije čega su se sa istim problemom suočile i mala Viktorija, njena dadilja i Lukasova mama.

 

- Lukas je nervozan zato što je cijela njegova porodica zakačila virus. Nakon što je on imao upalu, svi su se porazbolijevali. Sonja je oslabila, osjećala se loše i malaksalo, pa je morala da se odmara i nije smjela da se napreže.

 

Košmar

 

Viktorija je povraćala po cijeli dan pa je Sofija brinula o njoj jer su joj se bake i žena koja je čuva takođe razboljele. Ti dani su bili pravi košmar za njih! Umjesto da uživaju i kupaju se u moru, oni su morali da leže u krevetu i pate se s mučninama. Aci je to baš teško palo, zato se trudio da ih njeguje i trčkarao je oko njih, pogotovo oko djece i Sonje - rekao je naš dobro obaviješteni izvor.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.