x

CRNA JASMINA: S ovom djevojkom iz Srbije iz ljubavne veze niko nije izašao živ!

Jasmina Cvetković (37) je šest godina bila u zatvoru zbog ubistva Aleksandra Paunovića (22), zvanog Mali Paun, a jučer je uhapšena jer je ubila Milana Tomovića (38), piše srbijanski “Blic”.

Djevojka-ubica je na slobodi više od sedam godina, a prije odlaska u zatvor promijenila je prezime Antonijević u Cvetković. Ona je, međutim, juče ponovo uhapšena zbog sumnje da je do smrti ubadala nožem svog momka Tomovića.

 

Novo ubistvo se dogodilo preksinoć oko 22.30 sati u Ulici Nikole Marakovića 27 na Miljakovcu. Stan je u vlasništvu Tomovićevog prijatelja Vladimira Petrovića, kod koga je ljubavni par bio u gostima.

 

Komšije tvrde da su njih dvoje često posjećivali Petrovića i da su svakodnevno sjedili u parku ispred zgrade.

 

Zločinu je prethodila žustra svađa, a komšije navode da se galama čula još od ranih večernjih sati.

 

– Tomović živi u zgradi pored naše, a po naselju se pričalo da je imao problema sa drogom. Sa djevojkom se glasno svađao i na ulici, zbog čega su ih svi u kraju znali – ispričala je jedna komšinica.

 

Ona dodaje da je galama kulminirala oko 22 sata.

 

U jednom trenutku sam čula da se razbija staklo, a potom ženski glas koji lupa na vrata i viče: „Pusti me da izađem“. Sve to je trajalo nekoliko minuta, a potom se sve naglo utišalo. Nedugo zatim začule su se sirene i sa prozora sam vidjela policiju kako ulazi u zgradu – objašnjava komšinica.

 

Zgradom se tada pročulo da je Tomović izboden nožem, a Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt. Petrović, u čijem se stanu dogodilo ubistvo, ispričao je policiji da je Cvetkovićeva nasrnula nožem na žrtvu, a da je svemu prethodila cjelovečernja svađa.

 

Tragovi krvi bili su vidljivi u cijelom stanu, a najviše u hodniku pred ulaznim vratima, gdje je Tomović izdahnuo.

 

Cvetkovićeva je nakon ubistva pozvala policiju, a potom pobjegla iz stana.

 

Uhapšena je nekoliko sati kasnije u kući rođaka u naselju Vranić, u okolini Beograda.

 

Ubijeni je živio u susjednoj zgradi sa ocem i bratom. Vrata njihovog stana juče niko nije otvarao, a reporteri „Blica“ zatekli su samo njegove prijatelje u parku ispred zgrade.

 

– Brat i otac su mu potreseni, nemojte da ih uznemiravate. Nije zaslužio da ovako završi. Znali smo da se ona ponekad ponaša veoma čudno, pričalo se i da je bila u zatvoru. Ali niko nije mogao da pomisli da će se njihova priča ovako završiti – rekli su okupljeni Tomovićevi prijatelji.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.