x

CRNI KOMBI SIJE PANIKU PO GRADU: Zabrinuti otac 7­godišnje curice na Fejsu upozorava!

Nakon što se njegova 7-godišnja kćerka našla u ozbiljnoj opasnosti, jedan zabrinuti otac iz Zagreba na Fejsbuku je objavio upozorenje svim ostalim roditeljima, navodeći da se njegovoj kćerki i njenoj prijateljici (8) jučer u Vrbanima obratio lik u crnom kombiju i zvao ih sa njim u McDonald’s.

“Srećom pa učimo djecu da nikada ne slušaju nepoznate ljude i nisu mu se odazvale već došle reći sve nama. Naravno, dok smo ga išli tražiti, već je odmaglio. Po opisu cura, lik je malo deblje građe i vozi crni kombi. Obavijestio sam policiju, a vas molim da sherate post i pripazite. A lik nek bolje moli Boga da ga murija uhvati jer ako ga ja uhvatim odvesti ću ja njega u McDonald’s…”, napisao je ovaj čovjek u objavi na Fejsbuku.

 

Među brojnim komentarima javila se i jedna žena koja tvrdi da je vidjela isti taj kombi.

 

“Vidjela sam taj kombi i u svom kvartu… nije za zezanciju… bila sam u autu i trebala sam ući u dvorište kad je on projurio i ja sam krenula za njim…. ne mogu ni opisati kojom brzinom je vozio po ulici… da mu nije naletilo hrpa ljudi ne bih ga stigla..”, napisala je ova korisnica Fejsbuka, a u sljedećem komentaru je navela marku i registarsku oznaku vozila.

(Doznajemo.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.