x

Ceca snima novi duet, a kada čujete sa kim shvatićete zašto su unaprijed POKIDALI!

Svetlana Ceca Ražnatović uskoro će snimiti novu pjesmu, i to duetsku! Kako stoje stvari, Ceca je sa jednim od svojih najdražih kolega dogovorila saradnju, a pjesma će se naći na njegovom albumu.

Folk zvijezda Svetlana - Ceca Ražnatović na prijedlog njenog kolege i prijatelja Saše Matića snimiće sa njim duetsku numeru, koja će, kako mnogi tvrde, biti prava poslastica za sve njihove fanove.

 

Muzička zvijezda se nije dugo dvoumila o saradnji s Matićem, ali je željela da se dogovore o pjesmi i da zajedno učestvuju u odabiru kompozicije.

 

- I Saša i Ceca obožavaju balade, pa su odlučili da bi najbolje bilo da svojim fanovima poklone upravo jednu emotivnu pjesmu. Njih dvoje se poznaju dugi niz godina i dobri su prijatelji. Poznato je da Ceca bira sa kim će snimiti pjesme, te da u njenoj karijeri ne postoji veliki broj dueta. Ipak, na Sašin prijedlog je pristala i nije bilo nikakvih problema - otkriva za "Blic" izvor blizak Saši Matiću.

 

Pjesma koju će snimiti ove dvije velike muzičke zvijezde naći će se na novom albumu Saše Matića koji se uveliko priprema, a kako saznajemo, kao jedan od autora na ovom albumu biće i bivši političar Mlađan Dinkić. On je potvrdio ovu informaciju:

 

- Za Sašu sam komponovao muziku za dvije pjesme sa njegovog posljednjeg albuma, a sada odlično sarađujemo i u pripremi njegovog novog CD-a. On je izuzetan čovjek i vrhunski pjevač. Trenutno jedan od najboljih na prostorima bivše Jugoslavije. Izuzetna mi je čast što sarađujem sa njim i što mu se dopadaju moje pjesme - kaže Dinkić.

 

Na pitanje da li će možda baš on napisati pjesmu za Cecu i Sašu, kaže:

 

- To ćete ipak morati da pitate Sašu. Ja sam samo jedan od autora sa kojima on sarađuje na novom albumu - rekao je Dinkić.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.