x

Čekićem izmasakrirao komšiju i njegovu porodicu, ostavio jezivu poruku prije zločina!

U Velesu je četrdesetšestogodišnji Spase Veljanov  rano jutros oko dva sata poslije ponoći ubio je svog komšiju i povrijedio četiri člana njegove porodice. Rano jutros oko 3 sata  Spase Veljanov. je nasilno je ušao u porodičnu kuću svog komšije D.N. (66), sa kojim je bio u lošim odnosima. Prvo je ušao u sobu gdje je spavala kćerka i napao je  čekićem, kada su čuli vrisku uletjeli su njeni roditelji, a on je krenuo da ih udara čekićem i pajserom.

Sa drugog sprata je strčao i brat sa suprugom da vidi šta se dešava kad je čuo pozive u pomoć, kada ih je Veljanov izudarao. Policija je saopštila da je napadač uhapšen, i da su povrijeđeni prevezeni u velešku bolnicu, gdje je D.N. podlegao povredama, a njegova supruga je u kritičnom stanju sa teškim povredama glave.

 

Monstrum je prije svog krvavog pira ostavio jezivu poruku na Fejsbuku.

 

 ``Fejsbuk prijatelji ja danas prekidam ćutanje, poslije 47 godina, bio sam gluh i nijem a sada sam riješio da ubijem moje monstrume, a mislim i monstrume cijelog društva... Ne znam da li ću uspjeti ponovo da se javim, svim prijateljima sve najbolje i pozdrav..`` piše iszmeđu ostalog u poruci prije zločina.

 

Da tragedija bude još veća nesretna porodica trebala je da pravi svadbu sinu na jesen , a sad će umjesto na vjenčanje ići na sahranu.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.